Faciliteiten

Koninklijke Schouwburg Events is uw one-stop-shop in de organisatie van uw evenement: van catering tot entertainment en aankleding tot technische ondersteuning, ons team verzorgt het voor u! Met onze preferred suppliers, de professionele techniekcrew en ervaren sales- en eventmanagers bent u verzekerd van een evenement dat tot in de puntjes georganiseerd is

Uw congres of evenement wordt pas compleet als het voorzien is van de juiste culinaire aankleding. van energieke welkomstdrankjes tot een Koninklijke High Tea, uitgebreide buffetten, theater bites of een spectaculair diner op het podium in onze Grote Zaal. U kunt het zo gek niet bedenken, wij serveren het, waar dan ook. 

De Koninklijke Schouwburg werkt enkel samen met professionele chefs en cateraars. We werken nauw samen met de chef-kok van Theaterbrasserie Wasserman en hiernaast schakelen we voor grotere evenementen ook andere culinaire partners in: van een broodjeslunch tot biologische gerechten of een viersterren diner. We verzorgen bijzondere hapjes en drankjes voor elke gelegenheid, waarbij uw keus voor ons bepalend is.